Outi Pauve

Outi Pauve, MBA
Genos Emotional Intelligence Practitioner, Certified Progress Coach, Lean Six Sigma Green Belt

Minun unelmani on auttaa mahdollisimman monia organisaatioita luomaan laatua ja arvoa, joka syntyy sitoutuneiden ja tiedostavien ihmisten tekemisestä. Olen tehnyt työurani viimeisen neljännesvuosisadan aikana erilaisten organisaatioiden matkassa monipuolisissa tehtävissä mm. myynnin, asiakkuuksien johtamisen, toiminnan ja laadun kehittämisen, palvelumuotoilun ja valmentamisen parissa. Olen ollut viemässä eteenpäin mielenkiintoisia ja haastavia muutoshankkeita, liittyen muun muassa terveydenhuollon ja eläinlääketieteen digitalisaatioon. Laatujärjestelmä on itselleni aina edustanut johtamisjärjestelmää ja selkärankaa, joka tukee auttaa minua onnistumaan omassa työssäni.

Toimin laadun ja toiminnan kehittämisessä erilaisissa asiantuntijarooleissa sekä vuokrajohtajana niin kaupallisissa kuin projektihallinnan rooleissa. Valmennan tiimejä ja yksilöitä oman potentiaalinsa vapauttamiseksi.

Valmentavana esihenkilönä olen toiminut vuodesta 2010 saakka, ja business coaching -palveluita olen tuottanut niin tiimeille kuin yksilöille vuodesta 2014 lähtien. Erityinen mielenkiintoni on tunneälytaidot ja suoriutuminen paineen alla työskennellessä. Uskon vahvasti tunnetaitoihin niin yksilön kuin koko organisaation suorituskyvyn taustalla. Laatu on ihmisen tekemää ja oma tavoitteeni on tuoda laadun ja laatujärjestelmien kehittämiseen mukaan ihminen.

Vapaa-aikani kuluu läheisten kanssa mökillä, urheilukoiraharrastuksen parissa tai luovuuden prosesseja kuvataiteen keinoin tutkiskelemalla.

Hannele Toroi

Olen laadunhallinnan ja sääntelyn rautainen ammattilainen, ja minulla on lähes 30 vuoden kokemus laadunhallintajärjestelmistä eri toimintaympäristöissä. Laadunhallinnan lisäksi omaan vahvan ymmärryksen sääntelystä, joka ohjaa yritysten toimintaa liittyen sekä toimialaan että yrityksen toimintaan. Vahvuuteni laadunhallinnan alalla on kokemuksen myötä kertynyt syvä hiljainen tieto ja ”sisäpiirin” osaaminen, joka on syntynyt ollessani luomassa, toteuttamassa ja ylläpitämässä laadunhallintajärjestelmiä ja vastannut itse niiden toiminnasta sekä viranomaisten että asiakkaiden suuntaan.

Taustani on tietoliikennetekniikassa. Jatkuvan opiskelun kautta hankittu yrittäjä- ja talousosaaminen sekä sääntely- ja hankintaosaaminen ovat vahvistaneet kokonaisvaltaista osaamistani yrityksen toiminnan näkökulmasta. En ole ”vain” laatupäällikkö, vaan pystyn hallitsemaan vaativatkin projektit ja tukemaan yrityksen johtoa regulaatiosuunnittelussa sekä tuotesuunnittelussa silloin, kun on huomioitava tuotteen riskit sekä käyttäjille että yrityksen toiminnalle.

Hannelesta on sanottu, että hän osaa selittää asiat maanläheisesti ja pystyy antamaan käytännön esimerkkejä siitä, miten asioita tulisi tai ei tulisi tehdä. Lisäksi hän on saanut yrityksien johdon ymmärtämään, että laadunhallintajärjestelmä on itse asiassa johtamisjärjestelmä, joka pystyy tuottamaan arvokasta tietoa yrityksen johdolle, kunhan se toteutetaan oikein ja yrityksen tarpeita vastaavaksi.

Työ ja opiskelu ovat Hannelen harrastuksia, mutta silloin kun pitää nollata päätä, Hannele hyörii puutarhassaan, mistä löytyvät kasvihuone, istutuslaatikot sekä runsas marjapensasrivistö. Intohimona ovat palapelit ja sudokut, jotka pakottavat keskittymään olennaiseen ja unohtamaan kaiken muun.

Sanna Mattila

Olen tehokas laadunhallinnan ammattilainen, joka haluaa tehdä aktiivisesti töitä suurella sydämellä ja intohimolla.
Minulla on suuri intohimo johtaa, ylläpitää ja kehittää yrityksen laatu- ja johtamistoimintoja, sekä sitä kautta varmistaa yhteistyössä muiden asiantuntijoiden kanssa yrityksen vaatimustenmukainen toiminta ja vaatimustenmukaisten tuotteiden markkinoille saattaminen sekä ylläpito.

Taustani minulla on biotekniikassa ja suoritin ylemmän korkeakoulututkinnon projektijohtamisesta. Olen työskennellyt lääketeollisuudessa noin 10 vuotta ja lääkinnällisten laitteiden parissa vuodesta 2010 lähtien.

Minulla on vahva kokemus laatuvaatimusten (ISO 13485, ISO 9001, ISO 14001, FDA QSR) implementoinneista, laadunhallintajärjestelmien (QMS) kehittämisestä ja ylläpidosta erilaisissa yrityksissä. Olen johtanut erilaisia projekteja, jotka liittyvät QMS:n kehittämiseen ja lääkinnällisten laitteiden teknisten tiedostojen MDR/IVDR päivittämiseen sekä järjestelmien käyttöönottoon. Olen suorittanut useita QMS auditointeja (sisäiset, toimittaja) ja ollut auditoitavana useissa auditoinneissa (esim. 60 audittia / 2015-2020) yritysten laatuvastaavana, sekä pitänyt laatukoulutuksia.

Minulla on ollut kunnia työskennellä erilaisten yritysten parissa, joten olen saanut hienon mahdollisuuden kokea ja ratkaista erilaisia haasteita erilaisissa yrityksissä. 

Erityinen mielenkiintoni ovat auditoinnit ja PRRC-toiminnot. Ja olenkin toiminut / toimin PRRC-henkilönä (MDR 2017/745, IVDR 2017/746) eri yrityksissä ja kuulun Eurooppalaiseen TEAM-PRRC yhdistykseen, jossa toimin myös Suomen edustajana.

Vapaa-ajalla pyrin käymään säännöllisesti jumpassa, kuntosalilla ja ulkoilemassa, sekä pidän jännittävien äänikirjojen kuuntelemisesta. Nautin rauhallisista kesäilloista perheen kanssa uima-altaan ja saunan ääressä.

Sanna Kaasinen

Lyhytterapeutti, Psykoterapeutti, perhe- ja paripsykoterapia

Tarjoan ratkaisu- ja voimavarakeskeistä lyhytterapiaa työhyvinvoinnin tueksi.

Ihmisen kokonaisvaltainen ja moniääninen olemus on suuri inspiraation ja merkityksellisyyden lähde minulle, ihmisen kohtaaminen on siis menetelmiä tärkeämpää. Uskon ja luotan ihmisten luontaisiin vahvuuksiin ja sisäiseen viisauteen. Haluan auttaa ihmisiä tunnistamaan omat taitonsa ja kykynsä, sekä elämän merkitykselliset asiat, henkilökohtaisia solmukohtia unohtamatta.

Työtapani on dialoginen ja voimavarakeskeinen, osallistun aktiivisesti yhteiseen työskentelyyn. Tarkastelen ihmisten elämää sekä yksilöiden että suhteiden näkökulmasta. Ihmisten ainutlaatuinen olemus huomioiden, onkin mielenkiintoista tutkia, kenen äänet meissä elävät.

Työni julkisen sektorin perheterapeuttina sekä psykoterapeutti-yrittäjänä on antoisaa ja inspiroivaa. Koen olevani etuoikeutettu saadessani kohdata erilaisia ihmisiä ja kuulla heidän elämäntarinoitaan. Turvallisen, arvostavan ja innostavan ilmapiirin luominen on minulle tärkeää. Olenkin saanut asiakkailta palautetta siitä, että olen osannut luoda tilan, jossa on ollut mahdollista muistaa ja käsitellä erilaisia elämänkokemuksia, sekä muuntaa haasteet mahdollisuuksiksi. Asiakkaani ovat kertoneet yhteisen dialogin myötä oppineensa kohtaamaan elämän myrskyt ja ”tanssimaan sateessa”, sen sijaan, että piiloituisivat ja luopuisivat omasta toimijuudestaan.

Olen äiti, uusperheen äiti, puoliso, sisko, tytär sekä ystävä. Elämäni merkitykselliset suhteet ovat olennainen osa arkeani ja hyvinvointiani. Vapaa-ajalla minut mitä todennäköisimmin löytää hautautuneena kirjoihin tai istuskelemassa metsässä kuuntelemassa hiljaisuutta ja vaalimassa suhdetta ympäröivään luontoon. Vapaa-ajastani suurin osa kuluu ulkoillen tai puolisoni kanssa erästellen ja kalastellen. Toimin myös saattohoidon vapaaehtoisena.